tirsdag 4. mai 2010

Lenge siden...


Det har skjedd lite på scrappefronten dei siste månadane...av den enkle forklaring av at det er eit nurk til på vei å eg har rett å slett ikkje hatt overskudd til meir enn det så ein må gjera i kvardagen som jobbing, skulelesing, ungar og rydding...Men no ser det ut så at at formen e på stigande og eg litt etter litt får lyst til å scrappe igjen. E iallefall innom scrappepulten å tutlar med eit og anna prosjekt:)
Med vår e da ny eksamen, berre 3,5 veka igjen, så i dag har eg levert ungane i barnehagen og tatt meg ein "feriedag" for å komme i gang med repitisjonen. Godt å vera heime åleine til ein forandring sjølv om det er skule så står på tapetet.
Siste fag no så e veldig motivert til å bli ferdig. Så kan me kosa oss med sommar og sol (forhåpentlig) når eg e ferdig med faga mine i slutten på mai.
Har fortsatt nåken loar eg ikkje har vist etter treffet i februar. Den over er eit bilde av Fredrik for kvar av dei første 12 mnd hans. Litt kos å scrappe babybilder igjen. Gledar meg til mange fleire til hausten:)
Ha ein fin dag!