onsdag 25. mars 2009

Pynta til dåp


Dinna hadde eg med i skissekonkurransen på Scrapbookexpress for veke 12. Bildene e tatt før me skulle gå i kyrkja for å døpe Fredrik. Måtte jo ha eit bilde av dei to, så lenge dei begge såg pynta og stelte ut ;) Trur strikken i håret på storesøster va ute før me hadde festa ho i bilen *lol*
Har venta lenge på å scrappe disse bildene, for til å vera scrappemamma så hadde eg ikkje akkurat planlagt fargane på ungane..hehe. Men kjekt å få scrappa dei, å blei sånn passe fornøyd med resultatet:) Kjekt å bruke tekst stempela igjen, for da e lenge sio!
Her e da tidlig opp om mårningen, så no har alt minsten fått i seg litt graut og ligg i lekegrinda å kikke litt bort på playhouse*flau* blir litt barnevakt på han på mårningen, han like så godt fargane og lyden, då blir da litt tid for meg å våkne... Dvs trur da må ein te kopp til:) Eldste sover enda, å håpe ho sove litt til så ikkje dagen hennar blir så lang. Ho skal ikkje i barnehagen i dag, så då blir ho lett litt rastlaus. Så får sjå om me ikkje kan finne på nåke kjekt:)
Ha ein fin dag!

2 kommentarer:

  1. Flott lo!
    Mikke mus klubb hus er på her og av og til;) Deilig av og til det;)

    SvarSlett
  2. Flott LO! Likte oppsettet, og pynten var kjempefin :)
    Helen

    SvarSlett