søndag 4. oktober 2009

STM # 20

Har fått scrappa litt dei siste dagane:) Begge to til STM # 20. Sangen e "Skyfri himmel" av Bjørn eidsvåg. Fin sang, men eg synst egentlig det var litt vanskelig å finne titlar frå sangen (men enda jo alikevel opp med to*flau*...)

Fredrik var ganske sein å reise seg opp i forhold til ka me var vant med frå storesøster. Her e han 10,5 mnd og har akkurat reist seg opp for første gang. Da måtte jo selfølgelig knipsast:) Stolt mamma og ein veldig stolt gut! Så sånn for han med ein lekekasse foran seg resten av dagen. Å han har ikkje akkurat kvilt på laurbæra etterpå... da e bånn gass frå mårond til kveld med han...

Den under er bilder frå den første (og einaste) båtturen me hadde i sommar. Daffa oss ein tur for å kjøpe oss is eit lite stykke lenger uti holmane. Herlig å ha muligheten om ikkje båten blir brukt så masse....

Bildene e litt rare i fargane, dei e tatt inne i spot lys. E ikkje akkurat ver til å gå ut her for tida...
No e da snart ut å gå tur...
ha ein fin kveld!

5 kommentarer:

  1. Kjempeflotte LO'er begge to.
    Veldig sjarmerende med han som reiste seg for første gang.
    Nydelige farger og flott pyntet.
    Ha en flott søndagskveld.
    Klem fra Kaia

    SvarSlett
  2. Flotte LOer. :o)
    Klem fra Miriam

    SvarSlett
  3. To kjempefine LOer i fine farga!
    Fint med pom pom båndet rondt den nederste;)
    Kjedelig du ikkje kjeme i klubb på onsd. Tid te å gå tur ein kveld?

    SvarSlett
  4. Så flotte LO'er - og så festlig at du endte med to stykker:) Nydelige farger i disse her, og oppsettet på den øverste var utrolig flott! Stilig med de må dæsjene med glimmermist (?) som du har med også:)

    Takk for at du er med å bidrar til bloggen:)

    SvarSlett
  5. Har snoket litt rundt her i bloggen din og må si jeg er kjempeimponert over alt det lekre du har laget. Du får nok fast plass på blogglisten min og det er stor lift fare :)
    Ha en super søndag

    SvarSlett